Omistaja


Kuka täällä ruudun toisella puolella oikein on?
Minä olen Karoliina, tutummin Karkki tai Karo. Nykyään vain harva ihminen kutsuu minua Karoliinaksi. Olen täysin eläimiin hurahtanut, -99 syntynyt tyttö. Asun Etelä-Suomessa, pääkaupunkiseudulla. Meillä on kanien lisäksi myös berninpaimenkoira Lilja sekä kanoja. 

kanit ja kanihistoria
Omistan 5 kania, joista kaikki ovat esteille suunnatuista risteytyspoikueista. Yksi kaneista on kaverillani hoidossa. Kanini toimittavat lemmikkien virkaa ja ovat osa perhettäni. Ennen kävimme aktiivisesti estekisoissa.
Erillinen postaus kani-ihmisenä olemisesta löytyy täältä.
Kanihistoriani on aika yksitoikkoinen. Meillä on ollut jo ennen syntymääni kaneja, jostain syystä niitä on vieläkin. Minä voin siis sanoa "kerran kanityttö, aina kanityttö."

Harrastukset
Minulla ei ole mitään vakituisia harrastuksia. Toko-ryhmään olisi kiva palata koiran kanssa, agilitya muistella silloin tällöin. Koiran kanssa tehdään laidasta laitaan, muttei mitään säännöllisesti peruslenkkien lisäksi.
Valokuvaaminen on ollut aina lähellä sydäntäni ja kuvauspuoli kuuluukin usein tehtäviini. Erilainen seikkaileminen ja reissaaminen kiinnostaa minua ja aina mahdollisuuden tullen on hauska lähteä tutkimaan maailmaa.
Ennen kävin ratsastamassa, mutta se harrastus on nyt ainakin pidemmällä tauolla.

Kuvausvälineet
Kamerana minulla on Canon EOS 700D. Objektiivina perus kittiobjekti(18-55mm), Canonin 55-250mm telezoom, Canonin 50mm f1.8 ja Canonin 10-22mm laajakulma.Videot ja kuvat kuvaan molemmat kamerallani. Kännykällä otettuja kuvia julkaisen harvemmin.

Minut löydät myös täältä:
Instagram - Dougierakas
Youtube - Karkki L.